nike schoenen heren blauw In 1995 hielp de Air Max 95 bij het schrijven van het volgende hoofdstuk over zichtbare lucht. Niet alleen bracht het nieuwe silhouet de innovatie naar de voorvoet, het ontwerp van Sergio Lozano zou de harten veroveren van meer dan alleen lopers. Het trok de aandacht van iedereen, van de atleten, tot de verzamelaars en die van de microfoon.

nike schoenen dames roze De Nike Air Max 95 is weer volledig operationeel. Dit jaar heeft Nike geen plannen om de productie van een van de beste loopschoenen van ons leven te vertragen. Terwijl het silhouet zijn 23e verjaardag viert, kunnen we talloze vertolkingen van deze geliefde klassieker verwachten. Dames, deze januari draait helemaal om jou! Nike heeft twee van de schoonste kleurstellingen voorbereid waarin deze 90-jarige hardloper ooit is verschenen. De vrouwelijke aanwezigheid in de sneaker-industrie is in opkomst, vandaar de komst van meer exclusieve dameskleuren.

nike schoenen zwart rood De heren Air Max 95 Ultra Jacquard en Women's Air Max 95 Ultra belichamen nog steeds menselijke elementen die deze schoenen onvergetelijk maakten. De 95 Ultra Jacquard wordt gevormd door een lichtgewicht jacquard-bovenwerk en is verjongd in een nieuwe set huid. De levendige neonaccenten die de oogjes op de Original Air Max 95's altijd benadrukken, komen overvloedig terug, wat het bovenste, tongige en geïnterlinieerde Flywire-systeem verlicht.

nike air max 95 goedkoop De klassieke hardloper van Nike Sportswear is bijgewerkt met Nike's Engineered Mesh dat het bovenwerk overneemt en boven een traditionele Air Max 95-zool zit. Een wintervriendelijke combinatie van koel grijs en zwart zorgt voor het grootste deel van het bovendeel, terwijl volt de oogjes, de tongmarkering, de hiel Swoosh en Max Air-eenheid hieronder raakt.

https://www.winkelhao.com/