adidas schoenen wit dames De Kamanda begon eind jaren '80 als een ontwerpexperiment. Geïnspireerd door de favoriete stijlen van voetbalfans pronken deze schoenen met een eenvoudig lowtech bovenwerk. De gebeeldhouwde rubberen buitenzool combineert een retro- en modern uiterlijk met het Samba-loopvlakpatroon.

adidas schoenen heren grijs De schoenen zijn gemaakt van premium nubuck voor een luxe, ultrazacht gevoel. Authentieke erfgoedinspiratie Gebaseerd op een nog niet uitgebrachte prototype schoen uit 1989, dat het Samba OG-loopzool als allover-textuur Goudfolie-reliëf Metallic detaillering betekende Kamanda.

adidas schoenen zwart rood Adidas kleedt het op voetbal geïnspireerde silhouet in een roze suède om te lijken op de huid van de tegenstander met een geel lederen hellentablet met de Majin Mark op zijn riem.

adidas kamanda neighborhood Het bovenwerk zit bovenop een rokerige doorschijnende zool met een Dragon Ball in de mediale zijde gestempeld. Details zoals een tag met de vermelding "Mr. Satan" op de binnenste tong, gele symbolen op de buitenzool, goudfolie branding, inlegzolen bedekt met kunstwerken uit de anime-serie en speciale verpakkingen maken het aanbod compleet.

https://www.schoenenmark.com/