adidas schoenen zwart dames De Adidas Campus zijn de kleine zusjes van de Adidas Gazelle, ontstaan ​​in de jaren 80, met een sobere en minder flitsende stijl, maar met een zorgvuldiger en strakker ontwerp. Het ziet eruit als een basketbalschoen, met een rubberen zool en een suède bovenkant.

adidas schoenen wit blauw Persoonlijk gesproken is er niets beters dan een mooi schoon paar boterachtige suède Campus. Het is een van de rustigere adidas Originals-lijnen die al jaren een solide plek binnen het merk heeft. Ik heb de spotlight nog nooit zo veel gezien als het is de broer of zus van de Superstar of Stan Smith, het is een van die onderschatte schoenen die altijd terloops op de achtergrond is aan het chillen.

adidas schoenen heren grijs Adidas is een echte OG in de sneaker hall of fame, van het iconische ontwerp met drie strepen tot de naam van de rapp-in-a-million-rap-songs. De lage top van de Campus werd in de jaren 80 geïntroduceerd als basketbalschoen en werd in de jaren 90 een klassieker voor streetwear.

adidas campus beige Hoewel adidas Originals nieuwe hitmodellen blijft produceren, is hun basis gebaseerd op een paar kernsilhouetten. Een daarvan zou ongetwijfeld de essentiële Campus 80s zijn. Versiert het model met een onmiskenbaar premium make-up, adidas het model in een pluche rood suède en vervolgt dan het tonale uiterlijk.

https://www.prijsam98.com/